Kovács Kitti ezüstérmet szerzett Prágában

Kovács Kitti ezüstérmet szerzett Prágában

A BHSE huszonnégy esztendős judósa, az 57 kilogrammosok között szereplő Kovács Kitti ezüstérmet szerzett a prágai világranglistapont-szerző European Open-viadalon.Kovács Kitti (balról) a prágai dobogón


Kovács Kitti pazar formában, sorozatban öt ippongyőzelemmel jutott el a döntőig, sorrendben az osztrák Sommer, a német Bannenberg, a spanyol Mascaro, a német Göbel és a spanyol Equisoain sem tudta feltartóztatni. A finálé már nem alakult ilyen jól, a német Starke földharcban tudta megszerezni a végső győzelmet.

Az ezüstéremmel Kovács Kitti pályafutásának eddigi legjobb eredményét érte el, a háromszoros magyar bajnok judós három Európa-kupa bronzérem után először nyert érmet világranglistapont-szerző viadalon.
A prágai tornán nyolc fős magyar csapat vett részt, fiatal indulóink közül Feczkó Csanád tudott még helyezést elérni, a Rákosvidéke Hajtós DSE judósa két győzelemmel és két vereséggel a hetedik helyen zárt.

Eredmények: KLIKK IDE!
Forrás: Judoinfo.hu
Fotó: EJU, Carlos Ferreira


2022. 03. 07.

Kapcsolódó hírek

Nage-no Kid kata és Katame-no Kid kata verseny (Frissítve)
Nage-no Kid kata és Katame-no Kid kata, mint a judo alapjainak elsajátítása és versenyzési lehetőség hat-kilenc éves korú judokák részére.
2022. 04. 21.
Dr. Tóth László az Európai Judo Szövetség elnökjelöltje
Óriási sportdiplomáciai siker kapujában: Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke lesz az egyetlen elnökjelölt az Európai Judo Szövetség (EJU) június 17-én Bécsben következő kongresszusán.
2022. 04. 22.
A Magyar Judo Szövetség munkatársakat keres!
Felhívás! A Magyar Judo Szövetség munkatársat keres sportágfejlesztési ügyintéző, illetve raktáros munkakörbe.
2022. 04. 21.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.