Masters Hungary 2023: Várják az önkéntesek jelentkezését

Masters Hungary 2023: Várják az önkéntesek jelentkezését

Tizennégy évnél idősebb önkéntesek jelentkezését várja a Masters Hungary 2023 szervezőbizottsága. Légy részese az esztendő legfontosabb olimpiai kvalifikációs judoversenyének!

Itt az idő, jelentkezz önkéntesnek! Akár judós vagy, akár nem, várunk!

Kedves szülők, kedves önkéntes jelöltek!

Az idei verseny is rendkívüli lesz. Legyetek részesei annak, amikor idén először rendezhetjük meg a Judo Masters-versenyt Magyarországon! Várjuk minden olyan önkéntes jelentkezését, akik saját szállással rendelkeznek, mert idén sajnos nem áll módunkban szállást biztosítani az önkéntesek számára.

A hiányzásokat igazolja az MJSZ, illetve az óraszámok beleszámítanak a kötelező közösségi szolgálatba, illetve a rendezvényen való segédkezést szakmai gyakorlatként is elszámolhatod! Amennyiben az iskoláddal nincs még szerződésünk, kérlek e-mailben küldd meg az iskoládtól kapott sablont, hogy megköthessük a szerződést a verseny előtt.

Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével lehet:
https://forms.gle/ekL5Kh92XXLpD6aB8


2023. 06. 05.

Kapcsolódó hírek

NKE Sportösztöndíj program: pályázati felhívás
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a 2024/2025-ös tanévben is – csakúgy, mint az elmúlt négy évben – Sportösztöndíjat hirdet meg leendő hallgatói számára.
2023. 12. 15.
Tóth Krisztián bronzérmes a török Grand Slamen
Az olimpiai bronzérmes Tóth Krisztián pályafutásának huszonnegyedik World Judo Tour-érmét szerezte meg az antalyai Grand Slamen, Sipőcz Richárd pedig az előkelő ötödik helyen végzett.
2022. 04. 04.
Következik: European Open Győrben!
Négy kontinens harmincöt országából több mint négyszáz judós érkezik az első győri olimpiai kvalifikációs judotornára, az European Open-viadalra.
2024. 02. 08.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.