Nage-no Kid kata és Katame-no Kid kata ősszel is!

Nage-no Kid kata és Katame-no Kid kata ősszel is!

Tisztelt egyesületek, szakosztályok, kedves edzők! A Magyar Judo Szövetség idén ismét online formában tartja meg a 2022. évi Nage-no Kid kata és Katame-no Kid kata versenyt.

A szakmai anyagot mindenki megkapta. A feladatokat fehér judogiban kell bemutatni. Az idén beküldött videó anyagok is beszámítanak a versenybe, de aki újból be szeretné küldeni, azt természetesen értékelni fogjuk. Régiónként a két legjobb gyakorlatot bemutató versenyző meghívást kap a 10. nyílt kata országos bajnokságra (Pápa, 2022. szeptember 24.), amelyen bemutathatják a gyakorlataikat, ez alapján lesznek díjazva.

Az elkészített videókat az egyesületi edzőknek kell beküldeniük az MJSZ részére, az iroda@judo.hu e-mail címre, legkésőbb 2022. szeptember 4-én vasárnapig.

Köszönettel,
Nagy András
főtitkár


2022. 08. 03.

Kapcsolódó hírek

Különleges judoverseny a Cseppkő Gyermekotthonban
Különleges vendégek jelenlétében került sor vasárnap a 10. Cseppkő-kupa integrált judoversenyre a budapesti Cseppkő Gyermekotthonban. Az eseményen ép és sérült judokák együtt küzdöttek a díszes serlegekért.
2022. 06. 12.
Országos bajnokság, Zalaegerszegen
Szombaton Zalaegerszegen rendezték meg a hetvenedik országos bajnokságot, amelyen tokiói olimpikonjaink közül Tóth Krisztián, Pupp Réka, Karakas Hedvig és Özbas Szofi is magyar bajnoki címet ünnepelhetett.
2022. 03. 20.
Dr. Tóth László az Európai Judo Szövetség elnöke
Pénteken Bécsben tartotta tisztújító kongresszusát az Európai Judo Szövetség, amelynek tagsága Dr. Tóth Lászlót választotta az EJU elnökévé.
2022. 06. 17.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.