Nevezés a poreci ifjúsági Európa-kupára

Nevezés a poreci ifjúsági Európa-kupára

A horvátországi Porecben rendezik meg az ifjúsági Európa-kupa sorozat állomását és az azt követő edzőtábort 2024. március 16. és 20. között.

Felhívjuk az edzők és a versenyzők figyelmét, hogy a viadalra a nevezési határidő 2024. január 31. szerdaéjfél, határidőn túli nevezéseket nem fogadunk el, a nevezéseket a határidő után módosítani nem tudjuk.

A versenykiírás szerint a szállásfoglalás két éjszakára kötelező.

A nevezéseket Bejczi Zsuzsa keretedzőnek kell leadni, emailben (bejczizsuzsa@gmail.com), a kitöltött táblázattal. Csak az a versenyző nevezhető, aki részt vesz az ifjúsági válogatott programjában, rendszeresen látogatja a keretedzéseket, valamint a keretedzők jóváhagyják a nevezését.

A nevezéseknek tartalmaznia kell:

  • versenyző neve
  • egyesület
  • súlycsoport
  • éjszakák száma
  • az igényelt ellátás (FB, HB)
  • az utazás módja (egyéni vagy MJSZ)


Versenykiírás: KLIKK IDE!


2024. 01. 23.

Kapcsolódó hírek

Két magyar bronzérem az ifjúsági Európa-bajnokságról
Kollár Sebestyén és Szeleczki Szabina a dobogó harmadik fokára állhatott fel a rigai ifjúsági Európa-bajnokságon, amelyen a mieink négy ötödik és három hetedik helyezést is begyűjtöttek!
2021. 08. 19.
Információk a veterán világbajnokságról
Tisztelt egyesültek, szakosztályok! A krakkói veterán világbajnokságra jelentkezni az alábbi linken elérhető excel-táblázatban lehet.
2022. 07. 25.
Egy álom vált valóra: átadták a PKSE judotermét
Pestszentlőrincen szerdán átadták azt a felújított judotermet, amelyben háromszáz négyzetméternyi tatamifelületen ép és fogyatékkal élő judósok együtt készülhetnek.
2022. 09. 28.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.