Országos katabírói tanfolyam indul

Országos katabírói tanfolyam indul

A Magyar Judo Szövetség Országos Dankollégiuma országos katabírói tanfolyamot szervez, amelyre várják a jelentkezőket. A hazai kataversenyzés fejlesztése érdekében szükséges, hogy saját katabíróink legyenek, ezért a sportág történetében először indít az ODK katabírói tanfolyamot.A tanfolyamra 2023. április 2-án 10:00 és 16:00 óra között kerül sor a KSI SE judotermében (Budapest XIV., Istvánmezei út 1–3.).

A jelentkezési feltételek:

  • legalább huszonnyolc éves kor,
  • legalább vizsgázott harmadik danfokozat
  • magas szintű kataismeret.


A tanfolyamon a jelentkezők elméleti és gyakorlati oktatáson vesznek részt, a képzést dr. Pados Róbert Béla, EJU bíró tartja. A tanfolyamra kötelező ruházat: fehér judogi, fekete öv. A jelentkezők részvételi szándékukat a mezeicsabajudo@gmail.com e-mail címen jelezhetik.


2023. 02. 17.

Kapcsolódó hírek

Elhunyt Horváth Zoltán ötödik danos judomester
Életének ötvenharmadik esztendejében elhunyt Horváth Zoltán ötödik danos judomester, a szombathelyi Alpok-Adria Judo Egyesület alapítója.
2021. 07. 28.
Ungvári Attilal hetedik lett Zágrábban
Ungvári Attila a hetedik helyen végzett a 81 kilogrammosok küzdelmei során a zágrábi Európa-bajnokságon, ezzel erősíteni tudott pozícióján az olimpiai kvalifikációs sorozatban.
2024. 04. 26.
Pupp Réka Grand Slam-bronzérmes!
Remek magyar sikerrel kezdődött az izraeli Grand Slam-torna: az Atomerőmű SE 52 kilogrammos judósa, Pupp Réka bronzérmet szerzett a Tel-Avivban zajló viadalon.
2022. 02. 18.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.