Téged is vár a Sportszázad!

Téged is vár a Sportszázad!

Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zrt. pályázati felhívást tett közzé a Magyar Honvédség 2. Sportszázadába történő felvételhez.


A pályázatra minden tizennyolcadik életévét betöltött sportoló jelentkezését várják, aki a tárgyévben és az elmúlt két évben sportága hazai bajnokságán érmet szerzett. A 2017-ben újjáalakult Sportszázad a jelentkezők számára kettős életpályát biztosít: a versenysport mellett lehetőséget ad arra, hogy megalapozzák a sport utáni életüket is. A Sportszázadban a legjobb magyar sportolóknak lehetőségük van arra, hogy nemcsak a pályán, hanem a Magyar Honvédség keretei között is szolgálják hazájukat. A Sportszázad az egész országban jelen van, így a sportolók a csatlakozás után is az eddig megszokott lakóhelyükön és egyesületükben folytathatják sportpályafutásukat.

A 2. Sportszázad pályázati felhívás az alábbi linken érhető el:
https://kormany.hu/dokumentumtar/palyazati-felhivas-a-magyar-honvedseg-2-sportszazadaba-torteno-felvetelhez

Pályázni 2023. november 30-ig lehet.2023. 11. 14.

Kapcsolódó hírek

Bronzérem a junior Európa-kupában
Montenegró fővárosában, Podgoricában rendezték meg a junior Európa-kupa sorozat idei második fordulóját, amelyen Mamira Luca a dobogó harmadik fokára állhatott.
2024. 03. 11.
Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíj pályázat
A BOM Alapítvány immár tizenegyedik alkalommal írja ki a Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíj pályázatát.
2024. 01. 03.
Kezdődik az olimpiai kvalifikáció!
Pénteken Ulánbátorban megkezdődik a kétéves olimpiai kvalifikációs sorozat, amelynek sikeres teljesítői tatamira léphetnek a 2024-es párizsi olimpia judotornáján. A sorozat első európai eseménye a Grand Slam Hungary lesz, július 8. és 10. között a Pa...
2022. 06. 23.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.