Úristen, sportol a gyermekem!

Úristen, sportol a gyermekem!

Tisztelt sporttársak, kedves szülők! Július elsejével útnak indítottuk legújabb programunkat, az Úristen, sportol a gyermekem! névre hallgató zárt Facebook-csoportot.

Haris Éva vagyok, és a riói olimpiai óta dolgozom judósokkal. Segítem az étkezéseiket személyre szabni, a táplálék-kiegészítőiket optimalizálni, a csapatok edzőivel közösen támogatom a súlycsoportváltás vagy éppen a fogyasztás okozta nehézségekben a sportolókat. A táplálkozás mellett a sportolói életvitelre (napirend, alvás, funkcionális étkezések, hidegterápia, böjt, légzés) is fókuszálunk.

Öt-hat éve foglalkozom utánpótlás-sportolókkal, nagyon sok hiányosságot és téves berögzüléseket látok a sportoló gyerekek életvitelében. A szemléletem holisztikus, ezért nem mindig mindenben értek egyet a hagyományos medicinával. Szeretnék egy értékes, segítő csoportot összehozni, ahol nemcsak a tudásmegosztók, hanem a részvevők is segítik és támogatják egymás törekvéseit.

Az alábbi linken, regisztráció után, elő tud fizetni az egy éves programra és minden információt elér, amit a programról tudni kell. Csatlakozzon hozzánk, és töltsünk együtt egy tartalmas és információdús egy évet!
https://fordulopont.suli.hu/programs

Köszönettel,
Haris Éva


2024. 07. 04.

Kapcsolódó hírek

Újra elrajtol a Szentkirályi Tehetségprogram
Újra elrajtol a Szentkirályi Tehetségprogram: a Szentkirályi Berki Krisztiánnal közösen keresi a jövő bajnokát
2024. 04. 30.
Két magyar Grand Slam-ezüst Tbilisziből
Pupp Réka és Tóth Krisztián is a dobogó második fokára állhatott a grúziai Grand Slam-viadalon, amelyen a mieink közül három fiatal – Vég Zsombor, Sipőcz Richárd és Varga Brigitta – is a hetedik helyen zárt.
2022. 06. 05.
Január 18-án: Indul a Sportszülők Akadémiája!
A Magyar edzők Társasága 2024-ben elindítja a „Sportszülők Akadémiája” rendezvénysorozatot. A rendezvények minden hónap harmadik csütörtökén 18:00-tól 20:00 óráig lesznek, jelenléti formában a Magyar Sport Házában és online is követhetően.
2024. 01. 04.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.