Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíj pályázat

Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíj pályázat

A BOM Alapítvány immár tizenegyedik alkalommal hirdeti meg a Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíj Pályázatát, amelyre 2024. január 15-ig várják a jelentkezéseket.

A BOM Alapítvány tizenegyedik alkalommal hirdeti meg tanulmányi ösztöndíját azon fiatal tehetségeknek, akik versenyzőként nemzetközi korosztályos versenyeken már bizonyítottak, viszont anyagi támogatásra van szükségük a felsőfokú tanulmányaikhoz. Az ösztöndíjprogramra 2023. november 15-től 2024. január 15-ig lehet jelentkezni az alapítvány weboldalán megadott pályázati feltételek szerint.

Olyan olimpiai vagy paralimpiai kerettagok jelentkezését várják az ösztöndíjprogramra, akik önköltséges vagy állami képzés keretein belül folytatnak felsőfokú tanulmányokat élsportolói karrierjük mellett. A pályázatokat az előző évek gyakorlatához hasonlóan a BOM Alapítvány kuratóriumi tagjai bírálják el, majd ezt követően ítélik oda a kiválasztott sportolók számára.

A Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíjprogram segítségével komoly anyagi támogatás érhető el a kimagasló versenyzői eredményekkel rendelkező sportolók számára, hiszen a tanulmányok teljes idejére lehet ösztöndíjat nyerni, nem szükséges évenként újra pályázni. Az Alapítvány eddig közel 190 sportolónak finanszírozta elejétől végéig tanulmányait, többek között együtt dolgozott Ekler Luca paralimpiai bajnokkal vagy éppen Rasovszky Kristóf olimpiai ezüstérmes úszóval.

A BOM ösztöndíjasokká vált versenyzők további támogatást is kaphatnak az Alapítvány két kiemelt programján keresztül. Részt vehetnek a Magyar Sportért Mentor Programban, amelynek keretében a hazai gazdasági élet különböző területeinek kiválóságai mentorálják őket, így a versenyzők olyan muníciót kaphatnak, amellyel könnyebben tudnak kilépni a munkaerőpiacra. Egyben lehetőségük van arra is, hogy a sportkarrier befejezése után a BOM Sportolói Karrier adatbázisán keresztül megtalálják új hivatásukat és álláshoz jussanak.

Csatlakozz te is a BOM ösztöndíjasok köréhez, légy egy nagyszerű csapat tagja és élvezd az ezzel járó előnyöket és lehetőségeket! Részletek és jelentkezés: https://www.bomalapitvany.hu/hu/kettos-karrier/berzeviczy-albert-osztondij


2024. 01. 03.

Kapcsolódó hírek

Itt az Edzők Hangja!
Elindult a Magyar Edzők Társasága hivatalos podcastje, az Edzők Hangja.
2024. 04. 22.
Elhunyt Juhász Mihály
Hosszan tartó súlyos betegség után életének nyolcvanegyedik esztendejében elhunyt Juhász Mihály negyedik danos judomester, a Judo SZK vezetőedzője.
2023. 12. 20.
Pupp Réka ezüst-, Özbas Szofi bronzérmes a portugál GP-n
Pupp Réka ezüst-, Özbas Szofi bronzérmet szerzett, Gyertyás Róza és Tóth Krisztián pedig a hetedik helyen végzett az olimpiai kvalifikációs sorozat idei első erőpróbáján, a portugáliai Odivelasban megrendezett Grand Prix-viadalon.
2024. 01. 28.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.