Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíj pályázat

Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíj pályázat

A "BOM a Magyar Sportért" Közhasznú Alapítvány idén tizedik alkalommal hirdeti meg a Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíj Pályázatát, amelyre 2023. január 15-ig várjuk a jelentkezéseket.

Az ösztöndíjprogramunkba olimpiai és paralimpiai sportágak olimpiai/paralimpiai kerettagjai kerülhetnek be. A pályázati anyagban a választott iskolától hallgatói igazolásra, a sportági szakszövetségtől elnöki vagy főtitkári ajánlásra, illetve amennyiben a sportoló szociálisan rászoruló, ennek bemutatására van szükség ahhoz, hogy egy-egy pályázó anyaga a sportszakmai bizottság, majd a kuratórium elé kerüljön.

A pályázathoz szükséges dokumentumok letölthetők a BOM Alapítvány weboldaláról: https://www.bomalapitvany.hu/hu/palyazat-reszletek/2023-evi-bom-osztondij-palyazati-felhivas/8


2023. 01. 09.

Kapcsolódó hírek

Kenderesi Péter világbajnok, Kollár Sebestyén ezüstérmes!
Kenderesi Péter lehengerlő judóval, négy ippongyőzelemmel világbajnok lett, Kollár Sebestyén ezüstérmet, Vég Luca pedig ötödik helyezést ért el a szarajevói ifjúsági világbajnokságon.
2022. 08. 28.
A serdülő keretedzések menetrendje
2023. január 3-tól a serdülő keretedzésekre keddenként az UTE edzőtermében kerül sor.
2023. 01. 02.
Három magyar érem Koperből
Egy arany- és két bronzéremmel zárta a magyar küldöttség a szlovéniai Koperben zajló ifjúsági Európa-kupa viadalt, a mieink huszonkét ország között a kilencedik helyen zártak az éremtáblázaton.
2022. 10. 31.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.