Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíj pályázat

Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíj pályázat

A "BOM a Magyar Sportért" Közhasznú Alapítvány idén tizedik alkalommal hirdeti meg a Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíj Pályázatát, amelyre 2023. január 15-ig várjuk a jelentkezéseket.

Az ösztöndíjprogramunkba olimpiai és paralimpiai sportágak olimpiai/paralimpiai kerettagjai kerülhetnek be. A pályázati anyagban a választott iskolától hallgatói igazolásra, a sportági szakszövetségtől elnöki vagy főtitkári ajánlásra, illetve amennyiben a sportoló szociálisan rászoruló, ennek bemutatására van szükség ahhoz, hogy egy-egy pályázó anyaga a sportszakmai bizottság, majd a kuratórium elé kerüljön.

A pályázathoz szükséges dokumentumok letölthetők a BOM Alapítvány weboldaláról: https://www.bomalapitvany.hu/hu/palyazat-reszletek/2023-evi-bom-osztondij-palyazati-felhivas/8


2023. 01. 09.

Kapcsolódó hírek

Két magyar Grand Slam-ezüst Tbilisziből
Pupp Réka és Tóth Krisztián is a dobogó második fokára állhatott a grúziai Grand Slam-viadalon, amelyen a mieink közül három fiatal – Vég Zsombor, Sipőcz Richárd és Varga Brigitta – is a hetedik helyen zárt.
2022. 06. 05.
Egy arany- és két bronzérem a zágrábi ifjúsági Európa-kupán
Kollár Sebestyén arany-, Major Ádám és Igaz Laura bronzérmet szerzett a hétvégi zágrábi ifjúsági Európa-kupa viadalon, amelyen óriási mezőny, harminckét ország 675 judósa lépett tatamira.
2022. 03. 14.
Grand Slam Hungary: A második nap nem sikerült
Egy versenyzőnk sem tudott bekerülni a legjobb nyolc közé a Judo Grand Slam Hungary második versenynapján, pedig Karakas Hedvig igen közel állt a bravúrhoz.
2022. 07. 09.

Naptár


Események